Beifan Packaging Co., Ltd.

Grøn husholdningsartikler emballage

Slip tid: 2022-04-20 15:58:11  Hits: 9

as vi alle ved, i dag' s handlende producerer stadig emballage til husholdningsartikler, der indeholder kemikalier for at skabe større fordele eller billigere omkostninger.


 er der mange Giftige stoffer i plastprodukter, der kan påvirke babyens sundhed, såsom tungmetalbly, bisfenol A, blødgøringsmidler osv. Disse giftige stoffer vil akkumulere i humane blod og cellevæv, ikke let metaboliseres og kan forårsage kræft.


choosing en god emballage til husholdningsprodukter svarer til at vælge bedre sundhed. Hvis dit værelse er fuld af lugt af kemikalier, der går ind i din krop fra dit respiratoriske træk, bliver du syg over tid. Vi ønsker ikke at vælge det. En billig husstandsartikel og tog sit liv.


When Valg af emballering af husholdningsartikler, vi vælger først sit håndværk og materiale. Det betyder ikkenødvendigvis, at prisen er dyr, så det må være meget godt. Det er selvfølgelig ikke tilfældet. Vælg den pris, du vil have rimeligt, og vælg derefter materialet og håndværk. Det er bedst at vælge den grønne, som også yder et lille bidrag til miljøbeskyttelse,når man går grønt. Det giver også en garanti for din familie.


\\n

Tidligere: Taler om emballagekassen

Næste: Hvad er fordelene ved at bruge ka...